Söndag
28 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Torsdag
15 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 2 matcher
Söndag
03 Mar 2 matcher
Söndag
10 Mar 1 match
Tisdag
12 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match

Nyopererad Skyltbäck taggad inför säsongen!

18 april 2018 11:00

I matchen mot Sirius den 11 februari var olyckan framme för Anna Skyltbäck hon fastnade med foten och vred knät i en vändning. I förrgår opererades Anna för en korsbandsskada. Nu är det klart att Anna skrivit på ett nytt kontrakt med IBK Dalen för kommande säsong!


-I mina ögon så var Anna en av de spelare som utvecklades mest under föregående säsong fram till hon skadade sig. Jag tror och hoppas hon kommer att komma tillbaka till samma nivå och fortsätta sin utveckling därifrån när hon är tillbaka efter skadan. Men just nu är det fullt fokus för henne att köra en bra rehab, säger tränare Henrik Vilhelmsson.

Jag känner att jag utvecklat min kondition och styrka framförallt under förra året. Innebandymässigt känner jag att jag fått mer koll på mitt defensiva spel, säger Anna.

För egen del kommer jag fokusera på rehab och se till att jag kommer tillbaka i en ännu bättre och starkare form fysiskt. Med laget känns det som vi håller på att skapa något väldigt bra och den resan vill jag fortsätta vara med på även nästa säsong, avslutar Anna.