Söndag
28 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Torsdag
15 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 2 matcher
Söndag
03 Mar 2 matcher
Söndag
10 Mar 1 match
Tisdag
12 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match

Varmt välkomna till "nya" #KämpaDalen!

30 augusti 2018 21:15
#KämpaDalen

Första inlägget på bloggens nya hemsida: en kort introduktion - varför byta adress och innebär det några förändringar - välkommen till bloggens tredje säsong!


Första inlägget...
... på den nya adressen. Vissa av de tidigare inläggen ligger visserligen uppe, som ni kan se, men detta blir det första inlägget jag skriver för den nya inramningen för bloggen. För den som är intresserad av att ta del av gamla inlägg kommer den gamla bloggen fortsätta ligga uppe på http://blogg.vk.se/kampadalen/ men jag ber er att uppdatera era bokmärken till bloggens nya adress som alltså är http://www.ibkdalen.se/kampadalen.

Jag fick för en tid sedan frågan om jag skulle vilja flytta över bloggen från den tidigare adressen till Dalens hemsida för att bli gästbloggare för Dalen. Ni behöver dock inte vara oroliga, det kommer inte innebära några förändringar alls vad gäller innehållet i mina inlägg, eller några begränsningar över hur jag får uttrycka mig i mina inlägg: jag har fortsatt fria tyglar! Eller som Urban Karlsson lite råbarkat uttryckte det "Vill du skriva att jag är dum i huvudet, eller tycker du att det var fel att vi släppte Martin Tokos i bloggen får du göra det".

Jag tycker självklart inte att Urban är "dum i huvudet" och jag kommer förstås inte att tveka över att skriva om jag tycker att Dalen släpper en spelare felaktigt, men före jag fattade beslutet om att byta adress för bloggen och bli gästbloggare hos Dalen var det viktigt för mig att förändringen inte skulle innebära några restriktioner eller förändringar i min frihet att uttrycka mig i bloggen. Jag kommer alltså även fortsättningsvis kunna såga beslutet att bänka Lukas Harnesk som exempel, ni kan vara lugna!

I grova drag är därmed det enda som kommer förändras utseendet på och adressen till bloggen. Med den nya inramningen kommer jag dock samtidigt få mer stöd med det tekniska än vad jag haft tidigare och även tillgång till en databas med bilder jag får använda i bloggen vilket förhoppningsvis ska höja nivån på läsningen ytterligare! Jag kommer som sagt låta den gamla bloggen ligga kvar för det fall att någon är intresserad av att läsa något gammalt inlägg. Då kan jag varmt rekommendera de intervjuinlägg med olika härliga Dalenpersoner som hunnits med!

Introduktion
Det är snart tre år sedan jag började blogga om innebandy i allmänhet och IBK Dalen i synnerhet – och sedan dess har det hänt en del, bloggen har sakta men säkert tagit form och jag vill i alla fall tro att kvalitén på inläggen har blivit bättre. Mina ursprungliga farhågor att ingen skulle vara intresserad av att läsa mina läktaranalyser och mitt hobbytyckande visade sig vara obefogade och jag är ödmjukt tacksam för den fina feedback jag fått från er som läser och det rådde egentligen aldrig någon tvekan om att jag skulle fortsätta med bloggen.

För de av er som inte känner mig tänkte jag kort presentera mig själv här och beskriva lite närmare vad syftet med bloggen är och vad ni som läsare kan förvänta er här framöver. Jag heter Anthony Sundström och kan väl närmast titulera mig innebandynörd – en passion jag delar starkt med min kära fru och livskamrat Maria som var den som först introducerade mig för den underbara sporten innebandy! Tillsammans har vi upplevt VM och SM-finaler, likväl som försäsongscuper och följt Dalens framfart de senaste fem-sex säsongerna (Maria betydligt längre).

Även om det är jag som sköter bloggen och skriver inläggen är innehåll och upplägg något som vi gör mycket tillsammans och utöver bloggen har vi även startat upp en podcast tillsammans där vi pratar om innebandyn i norr och Dalen, men även försöker göra intervjuer med spelare och ledare i föreningen. Podden hittar ni delvis längst ned på bloggens startsida, men enklast hittar ni den dock genom att använda gratis-appen Soundcloud och i appen söker ni på IBNorrland.

Vad kan ni som läsare förvänta er av bloggen framöver då?

#KämpaDalen säsong tre
Framöver kan ni räkna med att få läsa mer om fyra av Dalens lag: de respektive SSL-lagen på dam- och herrsidan, samt IBF Dalens damer och herrar som spelar i allsvenskan norra respektive division 1 Norrland. Jag bloggar förstås i mån av tid, men räkna med inlägg i samband med Dalens matcher och diverse inlägg däremellan! Har du som läsare några önskemål, förslag eller vill lämna feedback får du gärna göra det antingen genom att kommentera här i bloggen – eller ta kontakt med mig på twitter (@SundAnthony) eller instagram (hashtagkampadalen). Följer du mig får du även lättare koll på när ett nytt inlägg ligger uppe!

Varmt välkomna till en ny säsong – let the games begin!