Jonatan Brolin stannar i IBK Dalen!

4 april 2018 14:15
SSL Herr

IBK Dalen har gjort klart med att Jonatan Brolin fortsätter som tränare för IBK Dalen herrar de två kommande säsongerna. Jonatan har tränat IBK Dalen under de senaste 6 säsongerna och tagit laget till slutspel i 4 av säsongerna och som bäst har det blivit SM-silver (12/13) och SM-brons (15/16).


-Vi är väldigt nöjda med att vi har lyckats knyta upp Jonatan de två kommande säsongerna och vi vet att Jonatan kommer göra ett bra jobb med att fortsätta och utveckla vårt lag, säger IBK Dalens klubbdirektör Urban Karlsson. -Först och främst är jag tacksam att fortsatt få förtroendet att leda IBK Dalens herrar. Att vara tränare i denna förening är något jag är väldigt stolt över och värdesätter högt. Jag upplever att spelarna fortsätter att utvecklas under mitt ledarskap och jag tycker att vi som lag håller på att skapa någonting väldigt intressant för framtiden, säger Jonatan Brolin.

Något som varit viktigt för mig att känna i processen fram till detta nya kontrakt, är att vi tillsammans i föreningen jobbar aktivt för att hitta nya steg att ta i vår utveckling. Att vi som förening fortsätter att vara ambitiösa och arbetar för att växa ytterligare. Min ambition är fortsatt stor och den grundar sig i tanken på att utveckla detta lag till att på allvar vara med och slåss om ett SM-Guld, säger Jonatan Brolin.

Ett tydligt bevis på ambitionen i klubben är det tecknade avtalet med Umeå Performance Center. En stor styrka hos oss i IBK Dalen är att vi gör all träning med en stor medvetenhet och eftertanke, nu när vi lägger till UPC och vårt fysteam till denna träning så är jag övertygad att vi kommer att kunna bygga oss ännu slagkraftigare, säger Jonatan Brolin.  Jonatan Brolin har skrivit på ett två års kontrakt med IBK Dalen.