Söndag
28 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Torsdag
15 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 2 matcher
Söndag
03 Mar 2 matcher
Söndag
10 Mar 1 match
Tisdag
12 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match

Blixtin och IBK Dalen samarbetar

6 december 2017 09:41
Förening

Passa på att delta i Blixtins Facebooktävling, första pris är 1 säsongskort till IBK Dalens matcher och plats 2-10 får 2 valfria matchbiljetter till IBK Dalens damer eller herrars matcher. Gissa hur matchen IBK Dalen - IBF Falun slutar, vem som gör sista målet och i vilken minut. Glöm inte heller att dela nyheten om samarbetet på er Facebook och gilla Blixtins Facebook-sida.


Det är nu klart att Blixtin blir partner till IBK Dalen, med detta samarbete ökar Blixtins kraft i Sverige genom partners från Malmö i söder till Umeå i norr. Detta rimmar med Blixtins målsättning är att vara en naturlig samarbetspartner i hela föreningslivet och genom detta kunna skapa mervärden för företagen och arbetskraften runt föreningslivet.

Varför väljer IBK Dalen att inleda ett samarbete med Blixtin? Urban Karlsson, klubbchef i IBK Dalen har ett enkelt svar: Vi är en förening med framåtanda som ser ett värde att i en stad som vår kunna hjälpa företagen att få ett verktyg för att snabbt och enkelt hitta tillgänglig personal direkt när det behövs. Vi tror såklart även att företagen själva tack vare en plattform som Blixtin tillhandahåller kommer kunna samverka på ett bättre sätt än vad de gör idag. Vi är extra stolta över att vi är första klubben i Umeå kommun som kliver med, men ser gärna att fler föreningar i kommunen hjälper till att etablera Blixtin i Umeå!

Vi ställde också några frågor till Jonas Lööw på Blixtin: Varför väljer Blixtin att samarbeta med IBK Dalen? Enligt ryktesvägar från andra föreningar i Umeå kommun så ska IBK Dalen vara helt rätt förening att starta igång med i Umeå, de är en av Umeås allra största föreningar, de har imponerande herr-, dam-, och ungdomsverksamheter vilket såklart gör oss extra stolta. De har också extremt drivna personer runt om i föreningen som gör att vi tillsammans kan skapa något stort tillsammans. Vad är Blixtin och varför är ni unika? Blixtin är en marknadsplats där företag som inte har full beläggning på sin personal kan dela eller hyra ut sin personal till andra företag den övriga tiden. Det kan vara allt från bemanningsföretag med delvis lediga konsulter till det lokala företaget med många deltidsanställda som har svårt att behålla sin personal en längre tid tack vare att de inte kan erbjuda en heltidstjänst. Genom att dela/hyra ut sin personal via Blixtins marknadsplats kan personalen arbeta på fler arbetsplatser och företagen får behålla sin personal en längre period. Börja samverka med andra företag redan idag, registrera dig på Blixtin!

Kan studenter och arbetssökande registrera sig på sidan? Självklart kan också studenter och arbetssökande registrera sig på Blixtin och uppdatera sitt schema när de kan arbeta eller inte. Det är självklart också helt gratis för arbetssökande att finnas på Blixtin! Genom att du själv bestämmer vilka dagar du kan arbeta eller inte så kan du arbeta mer på dina egna villkor och slipper tacka nej till arbeta när du inte kan arbeta.

Vad är ert mål med Blixtin? Vårt mål är att Blixtin ska bli arbetsmarknadens motsvarighet till hotels.com eller hemnet.se och vi vill vara en självklar del i hela föreningslivet genom att bidra ekonomiskt tillsammans skapa samhällsnytta!

Hur stor förmedlingsavgift tar ni per affär? INGEN, Blixtin tar ingen förmedlingsavgift per affär utan här betalar företagen ett månadsabonnemang baserad på hur många anställda de registrerar. Det spelar ingen roll om ni gör 100 affärer i veckan och fakturerar X antal kronor, ni betalar fortfarande endast er månadsavgift! Dessutom får er favoritförening 100 kr/mån om ni väljer att ansluta som kund till Blixtin. Testa gratis i 2 månader genom IBK Dalen:s kampanjkod ”Dalen”, om ni vill fortsätta efter det? Då går 50 % av månadsavgiften första året till IBK Dalen!

Registrera dig som arbetssökande eller ditt företag idag på Blixtin!