Den 4-7/10 2018 får Umeå en direktcharter till Prag!

21 juni 2018 09:50
Förening

Detta pga ett unikt sammarbete mellan Uniglobe Travel, X Event, IBK Dalen & Sparta Prag.


IBK Dalen arrangerar Umeå Floorball Festival den 5-7 oktober , vilket är en ungdomsturnering med ca 140 deltagande lag från olika länder, bl.a. Finland och Tjeckien. Detta är sjätte året cupen går av stapeln.

I och med samarbetet med Sparta Prag och Uniglobe så vet vi att det kommer att komma minst 180 st spelare och ledare från Tjeckien, till Umeå Floorball Festival den 5-7 oktober 2018.

Uniglobe Travel chartrar då Umeå - Prag - Umeå vilket innebär att Umeå får ett direktflyg till Prag den 4/10 med hemresa den 7/10 med mycket bra tidtabell och flygtider. Resepaket med 3, 4 & 5 stjärniga hotell erbjuds den helgen samt ett brett utbud av utflykter.

Det känns väldigt bra att vi har startat detta samarbete tillsammans med Uniglobe & X Event och Sparta Prag för att kunna fortsätta att utveckla Umeå Floorball Festival, säger IBK Dalens klubbdirektör Urban Karlsson.
Vårt målsättning är att varje år utöka antal deltagande lag. I och med samarbetet med Sparta Prag och Uniglobe så vet vi att det kommer att komma minst 180 st spelare och ledare från Tjeckien, till Umeå Floorball Festival den 4-7 oktober 2018.

Fantastiskt roligt att kunna erbjuda åter igen en direktcharter för Umeå till en av europas hetaste städer som dessutom är en av europas billigaste destinationer säger VD För Uniglobe i Sverige Christer Forsberg och det är jätteroligt att kunna göra detta tillsammans med IBK Dalen för att utveckla deras turnering. Resan är bokningsbar redan nu via https://tours.uniglobe.se/