Söndag
28 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Torsdag
15 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 2 matcher
Söndag
03 Mar 2 matcher
Söndag
10 Mar 1 match
Tisdag
12 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match

Gruppspelet avgjort i Umeå Scandic Cup

8 september 2018 08:56
Scandic Cup

Det har blivit dags att summera damernas gruppspel av Umeå Scandic Cup 2018. I torsdag spelade damerna mot RIG Umeå som förra säsongen vann den norra allsvenskan men valde att tacka nej till att kvala till SSL. Matchen slutade 4-4 efter att Dalen haft ledningen med 4-1. På fredag mötte damerna allsvenska Team Kalix och vann med 11-1.


-Vi är nöjda med första halvan av matchen mot RIG sedan bjuder vi in våra motståndare i matchen med lite slarv från vår sida samtidigt som RIG växer in i matchen mer och mer. Vårt bollsläpp och rörelse i anfallsspelet under delar av matchen är verkligen något vi tar med oss men som sagt vi ska stänga matchen och vinna den, säger Dalens tränare Henrik Vilhelmsson.

-Mot Team Kalix tycker jag vi tar kommandot från första byten och har mycket boll i första perioden. Vi sköt 40 skott (13 på mål) bara under de första perioden och jag tycker Kalix krigade på riktigt bra. I andra och tredje perioden så lyckas vi komma till bättre avslutningslägen samtidigt som vår investering i bollinnehav från första perioden börjar ge reslutat i att Kalix inte hänger med på samma sätt i de övriga två perioderna. De lägen vi spelar oss till är riktigt bra samtidigt som vi skapar lägen för att göra ännu mer mål och det är något vi ska fortsätta jobba med framöver just spelet i anfallszonen och effektiviteten där, fortsätter Vilhelmsson.

Matchen mot Team Kalix slutade med seger 11-1. Idag spelas RIG Umeå-Team Kalix och resultatet där avgör om Dalen går direkt till semifinal (som spelas på söndag) eller får spelas kvartsfinal på lördagkväll mot IKSU Ungdom. Här hittar du allt om Umeå Scandic Cup 2018