Söndag
28 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Torsdag
15 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 2 matcher
Söndag
03 Mar 2 matcher
Söndag
10 Mar 1 match
Tisdag
12 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match

Stattin: Det brukar alltid bli roliga matcher mot Endre!

15 september 2017 12:59
2 dagar kvar!

Med två dagar kvar till seriepremiären kollar vi läget med en av Dalens "veteraner" i laget Caroline Stattin som spelar sin sjunde säsong i IBK Dalen.


Du går nu in på din sjunde säsong i IBK Dalen. Hur går dina tankar inför den?

Det känns spännande att få starta igång säsongen på riktigt med "årets upplaga" av IBK Dalen dam. Vi har ett lag i år fyllt med offensiva kvalitéer som vi inte haft tidigare år. Därför tror jag att detta år kan bli väldigt roligt och spännande.

I tisdags genomfördes upptaktsträffen för SSL-lagen i Stockholm inför säsongen och du var där för Dalens räkning. Vad är dina allmänna intrycka inför säsongen?

Alla lagen kändes laddade inför säsongen och serien känns jätte öppen i år. Från plats 5-10 tror jag det kommer vara jätte jämt.

Hur tror du de andra lagen i serien ser på årets IBK Dalen?

Jag tror det är välidgt olika mellan alla lagen. Därför ska det bli så spännande och roligt att se hur många av lagen som kommer bli överraskade av att vi har mer offensiva kvalitéer i laget.

På söndag bjuder sponsorerna publiken på fri entré när ni möter Endre. Ge lite argument varför Umeåpubliken ska komma till Umeå Energi Arena klockan 14.00

Framförallt kommer det bli en väldigt rolig match att se då det alltid brukar bli roliga matcher mot Endre. Det kommer även att vara två jättetaggade lag som längtat efter den här matchen i flera månader.

Passa på att ta med alla du känner till Umeå Energi Arena på söndag så kan vi tillsammans skapa en härlig stämning.

IBK Dalen-Endre IF

Söndag 17/9 kl 14.00

Umeå Energi Arena Vind

Fri entré tackvare några av våra sponsorer!

Om du inte kan vara på plats så webbsänds matchen på DalenTV.com Följ oss på Sportswik därhittar du liverapportering från matchen blandat intervjuer, foton, filmklipp. Där hittar du även livesändningen! Här kommer du till vår Sportswiksida