Söndag
28 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Torsdag
15 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 2 matcher
Söndag
03 Mar 2 matcher
Söndag
10 Mar 1 match
Tisdag
12 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match

IBK Dalen startar samarbete med SG Floorball Open!

18 mars 2019 14:00
SSL Herr

IBK Dalen har tecknat ett samarbetsavtal med SG Floorball Open i Singapore och kommer den 17 juni att åka med våra representationslag dit för att för första gången deltaga i SG Floorball Open. Det blir en delegation med 30 personer från IBK Dalen, som kommer att vara i Singapore under två veckor. IBK Dalens målsättning med resan är självklart att försöka vinna båda elit klasserna, men även att marknadsföra föreningen och innebandyn i Singapore.


- Det känns väldigt bra att vi har lyckats teckna detta avtal och jag tror att det kommer att bli ett mycket bra samarbete för båda parter, säger IBK Dalen klubbdirektör Urban Karlsson.

SG OPEN FLOORBALL OPEN 2019.

SG Floorball Open, Asiens största innebandyturnering. SG Floorball Open är den största innebandyturneringen i Asien, där lag från hela kontinenten kommer för att mötas. Nu, är det första gången som lag från världens bästa innebandyliga, den svenska SSL, kommer för att spela i Singapore Floorball Open. IBK DALEN kommer att delta i Elitkategorin med både deras herr- och damlag.

SG Open tournament; Mellan den 20 och 23 juni spelas SG Open tournament. Det är den största innebandyturneringen i Asien och 2019 kommer IBK DALEN, en av dom största klubbarna i Sverige och världen, att deltaga i SG Floorball Open med både deras herr- och damlag. De kommer spela mot lag från hela Asien, Australien och Europa. SG Floorball Open har den största totala prissumman av någon turnering i Asien, med 155,000 kronor (S$22,600). Turneringen består av 4 kategorier: Elite, Pro, Participation och Corporate.