Söndag
28 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Torsdag
15 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 2 matcher
Söndag
03 Mar 2 matcher
Söndag
10 Mar 1 match
Tisdag
12 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match

IBK Dalen förstärker med spelare från IKSU

12 januari 2018 13:30
Silly Season

Nu är det klart att IBK Dalen lånar Agnes Holmgren från IKSU under resten av säsongen. Den 19-åriga forwarden med Täfteå IK som moderklubb ansluter med omedelbar verkan till Dalen och kommer att finnas med i truppen mot Jönköping i helgen.


Här kommer en liten intervju med Agnes

Hur känns det att vara klar för Dalen?

Det har gått väldigt fort så jag har inte riktigt hunnit landa än men jag har blivit välkomnad men öppna armar och det är jag väldigt tacksam över. Det verkar vara en härlig stämning i laget och jag är verkligen supertaggad!

Vad tror du att du kan tillföra Dalen?

Jag tror att jag kommer tillföra mycket med min fart under fötterna samt kämparglöd på både träning som match. samt kämparglöd på både träning som match.

För dom som inte vet vem Agnes Holmgren är. Kan du beskriva dig lite kort som person och spelare!

Jag är 19 år och har spelat forward i IKSU senaste sex säsongerna. Som spelare är jag explosiv, brytningssäker och ettrig. Som person utanför planen skulle jag beskriva mig själv som glad, snäll och väldigt lättroad!

IBK Dalen möter Jönköping på lördag den 13 januari kl 16.00 i Umeå Energi Arena. Kan du inte vara på plats så visas matchen på DalenTV.com Oavsett var du följer matchen så kan du hänga med i vår rapportering på Sportswik