Lördag
25 Nov 1 match
Lördag
02 Dec 1 match
Lördag
16 Dec 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Söndag
21 Jan 1 match
Söndag
28 Jan 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Torsdag
15 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Linn Mikaelsson har blodad tand efter denna säsong!

3 maj 2019 10:50

Linn har gjort 187 matcher med Dalentröjan i SSL, hon ser tillbaka på säsongen som gått och är sugen på mer!


Hur känns det nu efter säsongen?
Det känns ändå helt okej. Roligt att äntligen fått spela slutspel igen men det ger också blodad tand. Så just nu är jag otroligt laddad på försäsongsträningen för att det innebär ett steg närmare nästa säsong!

Vad har varit höjdpunkten denna säsong?
Har nog varit att få se större delen av laget få göra sina slutspelsdebuter. Och som dem gjorde det! Att de kunde ta fram en sådan kämparglöd och offervilja gör mig otroligt stolt och de hade förtjänat ett bättre öde. Samtidigt visar det vad laget är kapabel till och jag tror att det kan göra gott för kommande säsong.

Vilka förväntningar hade du inför säsongen och har de infriats?
Det var att äntligen gå till slutspel. Har varit några jobbiga säsonger för oss då vi haft slutspelet inom räckhåll men inte kunnat leverera tillräckligt bra för att kunna ta platsen. Så var självklart skönt att äntligen få vara i finrummet där föreningen hör hemma!

Vad har du för förhoppningar inför nästa säsong?
Jag har högre förhoppningar inför kommande säsong än förra. Vi har fått behålla våra tränare vilket känns som a och o. De vet vad vi behöver arbeta med från ifjol och större delen av truppen är numera vana vid den strukturen. Så istället för att börja om från noll igen så kan vi arbeta vidare från där vi står. Vi är även vana vid UPC:s stenhårda träning nu till skillnad från ifjol då det nästan blev en chock med hur hög intensitet vi skulle ha. Så jag tror att det kan bli en starkare säsong nu från vår sida!

Vad ska du göra nu under sommaren? Är det skönt att ha ledigt från alla matcher eller saknar du tempot under högsäsongen?
Jag hade mina krämpor de sista matcherna så var välbehövligt att få en break. Men suget att lira matcher försvann aldrig utan jag tror nästan att det suget är som störst nu. I sommar ska jag självklart träna stenhårt för att kunna komma ännu bättre tränad till nästa säsong. Sedan kommer den träningen att ske på lite olika platser då jag ska arbeta på yrangängets två festivaler Brännbollsyran och Bayside (nere i Helsingborg), åka på semester till USA och självklart hänga med IBK Dalen till Singapore. Så kommer att bli en sjukt rolig sommar!