Söndag
28 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Torsdag
15 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 2 matcher
Söndag
03 Mar 2 matcher
Söndag
10 Mar 1 match
Tisdag
12 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match

Caroline Stattin stannar i IBK Dalen!

14 juni 2023 12:20

IBK Dalen har nu gjort klart med att norra allsvenskans hetaste tränare, Caroline Stattin stannar i klubben de två kommande säsongerna.


Väldigt roligt att få fortsatt förtroende att jobba med detta lag kommande två säsongerna. Vi kommer från en säsong där vi gjorde det väldigt bra och tog många steg framåt. Men som tyvärr inte slutade på det sättet som vi hoppades på resultatmässigt. Laget består av ett gäng fantastiska individer som verkligen har drivit att hela tiden bli bättre. Vilket gör det väldigt roligt och utvecklande för mig som tränare att arbeta med dom.

Jag är otroligt laddad inför säsongen och att fortsätta utvecklas tillsammans med detta lag i Dalen. Föreningen har gett mig möjligheten att läsa Elittränarutbildningen under kommande två åren där jag får ytterligare verktyg för att kunna ta nästa steg som tränare vilket jag är väldigt tacksam för!

Skönt att det är klart och nu kan vi fortsätta vårat arbete i lugn och ro och med vår långsiktiga målsättning, säger Caroline Stattin.

Det känns helt suveränt att vi nu har kommit överens med Caroline att hon stannar och det tyder också på att Caroline tror stenhårt på vår målsättning att inom de kommande säsongerna ta steget tillbaka till Svenska Superligan, säger IBK Dalens klubbdirektör Urban Karlsson.

Caroline har undertecknat ett 2-års kontrakt med IBK Dalen.