Schweiz nästa anhalt för Frisk

31 mars 2018 08:00
Silly Season!

Nu är det klart att Dalenforwarden Elsa Frisk efter tre säsonger lämnar laget för spel i Schweiziska Dietlikon. Hudik/Björkberg är hennes moderklubb och kom till Dalen efter studier på Riksinnebandygymnasiet och spel i RIG Umeå. Här kommer några ord från Elsa!


Om du ska sammanfatta dina tre säsonger i Dalen. Hur skulle du göra det?

Jag skulle sammanfatta mina tre säsonger i Dalen som otroligt lärorika och roliga. Dessa år har gett mig så mycket ny erfarenhet och kunskap efter att ha gått igenom flera med- och motgångar tillsammans med laget. Sen har dessa år såklart också gett mig flera nya vänner och bekantskaper!

Vilket är ditt bästa minne under din tid i Dalen?

Jag måste säga att jag kommer att ta med mig flera bra minnen från mina säsonger i Dalen bl.a mitt första SSL-mål och alla bussresor tillsammans med laget men det allra bästa minnet måste nog vara från förra säsongen när vi vänder ett 2-0 underläge mot Uppsala i tredje perioden och vinner med 7-3, vi gick in i tredje perioden och allt bara föll på plats och funkade för alla femmor. Det var en av dom roligaste matcherna jag har spelat i dalen-tröjan!

IBK Dalen tackar Elsa för hennes tid i Dalen (för denna gång) och önskar henne lycka till i Schweiz!