Sussi ny lagledare i damlaget!

3 maj 2018 22:02
SSL Dam

En ny viktig pusselbit är lagd i damlagets pussel inför kommande säsong. Nu är det klart att Susanna Norman lämnar Thorengruppen och tar kliver in som lagledare i IBK Dalens damlag. Här kommer en intervju med den nya lagledaren!


Vem är Susanna Norman?

Jag är en ödmjuk och glad person med mycket energi.

Du har fått din innebandyuppfostran i Obbola IK innan du gick vidare i karriären. Berätta om ditt roligaste innebandyminne hittills?

När jag var 15-16år bytte jag från Obbola IK och spelade för Holmsund City. Det roligaste innebandymimnet var när vi, Holmsund city, vann kvalet mot Sangis, Kalix, och gick upp till Div 1, nuvarande Allsvenskan. Vi förlorade borta med 3-6 och vann sedan på hemmaplan med 5-1. Den lagkänsla och anda vi hade då, har jag aldrig upplevt sedan dess. Det var en fantastisk säsong.

Du har under de senaste säsongerna spelat i Allsvenska Thorengruppen. Men nu valt att bli lagledare i Dalen. Hur går dina tankar inför det?

Det känns fantastiskt roligt och utmanande att få en ny roll. Jag älskar och brinner för lagidrott, ser framemot kommande säsong.

Vad är din känsla inför säsongen 2018/2019 för Dalens damer?

Jag tror att det är under kommande säsong som IBK Dalens damer kommer blomma ut. Jag såg några matcher i slutet av förra säsongen och det jag såg blev jag mycket imponerad av.