Seger på hemmaplan mot Sirius

25 november 2018 23:53
SSL Dam

Det blev seger på hemmaplan när Sirius kom på besök med 5-4. Efter periodsiffrorna 3-1, 0-2, 2-1. Det avgörande målet gjordes av Victoria Ström (bilden) 7.44 i den tredje perioden.


Hör tvåmålsskytten Henny Hägglund efter matchen

-Skönt att knipa 3 nya poäng på hemmaplan. Jag tycker vi är lite för slarviga i spelet med boll och bjuder på en matchbild som vi inte vill ha men det viktiga idag var poängen. Nu gäller det att vi snäpper upp prestationen ytterligare till torsdagens match mot IKSU och söndagens match mot Malmö, säger tränaren Henrik Vilhelmsson.

Matchfakta:

1-0 Ellen Berglund (Wilma Johansson) pp, 2-0 Henny Hägglund (Jessica Lidberg), 3-0 Henny Hägglund, 3-1 Maria Schoeps-Jonsson, 3-2 Virve Bjerkefeldt (Charlotte Bravo), 3-3 Klara Molin (Agnes Wiklund), 4-3 Camilla Lundin (Sara Wilhelmsson) pp, 4-4 Maja Brodin (Anna Gretz), 5-4 Victoria Ström (Sara Wilhelmsson)

IBK Dalens nästa match spelas på i Umeå Energi Arena kl 18.30 på torsdag mot IKSU! Matchen är ett samarrangemang och det är fri entré så kom och stötta laget i derbyfighten. Blir Dalen det första laget som tar poäng av IKSU i årets seriespel?