Pragweekend med direktcharter från Umeå 4-7 oktober

3 maj 2018 11:57
Förening

UNIGLOBE Travel ordnar en direktcharter till Prag med hotellpaket. Pris från 4799 kr inklusive 3 hotellnätter i Prag centrum. På resan följer representanter från Uniglobe med och vi erbjuder även ett utflyktsprogram till dig som bokar resan.


Prag är en fantastisk stad med: broar, katedraler, förgyllda torn och spiror återspeglas i floden Vltava, där svanar lojt simmar omkring. Staden skonades nästan helt under andra världskriget och har gjort att Prags medeltida stadskärna fortfarande bjuder på stenlagda gator, kringmurade gårdsplaner, katedraler och otaliga takspiror.

Många anser Prag vara en av Europas mest charmerande och vackraste städer, något som gjort att den blivit ett av de mest populära resmålen. Miljoner turister besöker staden varje år.

UNIGLOBE Travel ordnar denna direktcharter till Prag med hotellpaket. Pris från 4799 kr inklusive 3 hotellnätter i Prag centrum. På resan följer representanter från Uniglobe med och vi erbjuder även ett utflyktsprogram till dig som bokar resan.

Resan är ett samarbete mellan UNIGLOBE Travel, Sparta Prag och IBK Dalen.

Bokning sker via tours.uniglobe.se