Söndag
28 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Torsdag
15 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 2 matcher
Söndag
03 Mar 2 matcher
Söndag
10 Mar 1 match
Tisdag
12 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match

Intervju med Jonatan Brolin

22 februari 2018 12:49
SSL Herr

Vilken match det blev mellan Dalen och Pixbo, berätta lite om matchen?

-Ja, en häftig match helt klart. Både vi och Pixbo visade att matchen var viktig och betydde mycket för båda lagen. Överlag en intensiv och tuff match med många målchanser. Jämnt i period 1 och 3 är min känsla, medan vi i period två kändes som det klart hetare laget. Där tycker jag vi var förtjänt av lite bättre utdelning än vad vi fick. Måste dock säga att jag är väldigt nöjd med spelet de senaste 3 matcherna och vi har i samtliga matcherna checkat av de offensiva punkter vi hårt jobbat med de senaste veckorna.


Hur gick det för Fredrik Edholm?

-Det enda vi egentligen vet om skadan än så länge är att Fredrik redan vid smällen fick väldigt ont i sitt knä. Han har blivit väl omhändertagen av sjukvården och vår förhoppning nu är att han vid ett tidigt skede får möjligheten att göra en MR-röntgen av sitt knä. Först efter en eventuell röntgen går det att säkert ge svar på vad som är problemet. Vi lider såklart med Fredrik och laget kommer att sakna honom mycket. Viktigaste nu är att han blir väl omhändertagen och gör de undersökningar som behövs.

Nu är det snart dags att möta Höllviken på bortaplan, hur går dina tanker inför den matchen?

-Höllviken är en motståndare vi har stor respekt för och har ett antal skickliga spelare. Matcherna mot Höllviken brukar bli speciella och ganska kontrollerade matcher där de gärna spelar med ett stort bollinnehav. För våran del gäller det att fortsätta sätta fart i våra kontringar, men också att avsluta anfallen i enlighet med de linjer vi jobbat efter den senaste tiden.

Hur slutar denna match?

-För båda lagen är det såklart en viktig match på lite olika sätt, men jag tror och hoppas att vår hunger efter 3 poäng ska visa sig lite tydligare. För vår del krävs det ett fortsatt ramstarkt försvarsspel, men samtidigt behöver vi också fortsätta vara beslutsamma och giriga offensivt och visa upp samma glöd att gå för lägena ordentligt, precis som vi gör i de senaste 3 matcherna.

Vem avgör matchen?

-Jag tycker det känns som att Jonas Svahn har kopplat på ytterligare en nivå i sitt spel de senaste veckorna och högstanivån som finns där är svårmatchad för de flesta. Han känns hungrig på att avgöra och det känns som att det finns en härlig energi i hela den uppställningen. Skulle inte bli förvånad om Jonas är direkt inblandad i ett avgörande.

Följ IBK Dalen på Facebook, Twitter, Instagram och DalenTV