Söndag
28 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Torsdag
15 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 2 matcher
Söndag
03 Mar 2 matcher
Söndag
10 Mar 1 match
Tisdag
12 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match

Brolin inför Bohemia Trophy

28 juni 2017 00:05

Jonatan Brolin och de andra i Dalen åker ner till Prag på onsdag morgon. Redan samma kväll är det dags för första matchen.


Jonatan Brolins tankar inför cupen:

I och med denna vecka avrundar vi vår 9:e träningsvecka under uppbyggnadsperioden. En tuff träningsperiod där vi tillsammans jobbat hårt för att sätta oss i en bra sits inför säsongen. Vecka 10 innebär alltså en resa till Tjeckien för att ytterligare få chansen att jobba oss tightare som lag. Cupen är ett riktigt spännande initiativ i samverkan mellan Sparta Prag och Boleslav och vi är stolta över att få vara en del av Bohemia Trophy. Jag är övertygad om att cupen kommer växa sig stark och för vår del är det helt perfekt med vassa matcher redan nu. Många av våra yngre killar kommer att må bra av dessa matcher och vi är spända på att se åt vilket håll utvecklingen går.

Under turneringen kommer vi att jobba med att introducera några grundstrukturer i spelet, men framförallt ser vi det som en bra chans för killarna att möta kvalificerat motstånd och fortsätta sin individuella utvecklingsplan. Det känns viktigt att få en avstämning var vi står någonstans i förhållande till vår planering. Förutom utveckling handlar det såklart också om tävlingsmatcher och självklart vill vi också slåss om att vinna cupen när vi är på plats.

När det kommer till motståndet säger erfarenheten från Czech Open att alla Tjeckiska lag är starka på hemmaplan. De spelar en fysisk innebandy och det är positivt för oss att jobba med en högre intensitet. Boleslav har dessutom byggt upp ett riktigt starkt lag nu över tid och kommer förmodligen bara bli bättre de år som kommer. Tigers och AIK tror jag påminner en del om varandra. Lag som springer mycket, tar mycket avslut och är generellt aggressiva i sitt offensiva tänk. Som helhet ett starkt startfält där vi kommer bli testade såväl fysiskt som strukturellt.

Dalen inleder matchandet på onsdagkväll klockan 19:15 mot tjeckiska Boleslav.

Bohemia Trophy webbsänds: https://www.livesporttv.cz/index.php?page=prenosy

Följ vår liverapportering på Sportswik https://sportswik.app.link/5WYXh5LH9D