Söndag
28 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Torsdag
15 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 2 matcher
Söndag
03 Mar 2 matcher
Söndag
10 Mar 1 match
Tisdag
12 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match

Glöthet Skyltbäck redo för derby!

7 februari 2018 10:49
Derby!

Ikväll klockan 18.00 är det dags för ett intressant derby mellan IBK Dalen och IKSU. Matchen är ett samarrangemang mellan föreningarna och det är FRI ENTRÉ! Vi har kollat läget med IBK Dalens glödheta forward Anna Skyltbäck som noterats för 7 poäng på de tre senaste matcherna!


Ni har vunnit tre raka matcher mot Rönnby (2-1), Warberg (6-3) och Jönköping (9-2). Vad tror du är den stora anledningen till att ni tagit dessa segrar?

Jag tycker vi har haft ett bra försvarsspel samtidigt som vi har börjat släppa bollen till varandra. Sen har vi varit duktiga på att tagit vara på våra chanser och satt dit våra lägen.

Du har själv gjort 6 mål och 1 assist på dessa tre matcher och fördubblat din poängproduktion för denna säsong. Hur kommer det sig att det lossnat poängmässigt för dig?

Jag har haft lägen förut också men de gäller som sagt att sätta dit dem. Det är roligt att de lossnat lite nu särskilt när laget går bra.

Ikväll väntar derby mot IKSU. Hur går dina tankar inför kvällens match?

Tycker vi ska fortsätta bygga på det spelet vi haft de senaste matcherna och ta med oss bra saker därifrån. Sen är det ju alltid roligt med derby, mycket folk och en go stämning!

Varmt välkommen till Umeå Energi Arena klockan 18.00 ikväll! Fri entré!!

Oavsett om du följer matchen live eller någon annanstans så häng med i rapporteringen från matchen