17 Mar 1 match

Seger mot Sirius avslutade gruppspelet

1 september 2019 09:32
SSL Dam

Efter premiärmatchen i Umeå Scandic Cup mot RIG Umeå som slutade med seger för Dalen med 10-0 så har två matcher spelats under helgen.

Fredags match mot IKSU som slutade med förlust 2-6 och lördagens match mot Sirius slutade med seger 5-4.

-I matchen mot IKSU tycker jag det märks att det fortfarande är försäsong då vi åker lite mycket yoyo i vår prestation, men i stora drag är vi nöjd med vår prestation, säger IBK Dalens tränare Henrik Vilhelmsson.

-Mot Sirius så inleder vi tamt under första perioden och ligger under med 2-0 men växer in matchen med en riktigt bra andra period. Inför den tredje perioden så har vi ledningen med 3-2 men Sirius straffar oss i powerplay två gånger om så därför känns det extra starkt att vi lyckas studsa tillbaka med båda en kvittering och ett ledningsmål i matchens tre sista minuter, fortsätter Vilhelmsson.

IBK Dalens mål mot IKSU: 1-1 Agnes Holmgren (Olivia Isaksson), 2-4 Elina Hirvi (Clara Forssén)

IBK Dalens mål mot Sirius: 1-2 Camilla Lundin (Caroline Hansen), 2-2 Isa Jonsson (Camilla Lundin), 3-2 Isa Jonsson (Emma Bäcklund),4-4 Isa Jonsson (Caroline Hansen), 5-4 Anna Skyltbäck (Clara Forssén)

Nu väntar final i Umeå Scandic Cup mot IKSU kl 15.00 i Umeå Energi Arena Vatten. Matchen om 3:e pris kommer att spelas mellan Sirius-RIG Umeå och startar 13.00. Läs allt om Umeå Scandic Cup här