Söndag
28 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Torsdag
15 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 2 matcher
Söndag
03 Mar 2 matcher
Söndag
10 Mar 1 match
Tisdag
12 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match

Seger för vikarierande Törnqvist

16 oktober 2017 11:02
SSL Dam

Det blev seger efter förlängning för IBK Dalens damer i bortamatchen mot IK Sirius under söndagen. Segersiffrorna skrev till 3-2 efter periodsiffrorna 1-0, 0-2, 1-0, 1-0). Vi kollade läget med vikarierande lagkapten Sandra Törnqvist som i Feilcia Liljas frånvaro bar kaptensbindeln.


Seger i förlängning borta mot Sirius i helgen. Vad säger du om matchen?

Vi äger mycket boll och skapar flera fina chanser och är värda 3 poäng men tyvärr sätter vi inte alla lägen. Vi hade fint rull i pp också, och jag tycker det är rättvist att vi tar med oss 2p hem till Umeå.

Du bar kaptensbindeln i Felicia Liljas frånvaro i helgens match. Vilka egenskaper känner du att du bidrar med som kapten för laget?

Som kapten i helgen kände jag att jag bidrog med energi, sen gäller det alltid att få alla spelare att dra åt samma håll och känna att man vågar göra sin sak, vilket jag tyckte jag fick alla att göra. En riktigt bra laginsats där alla hjälpte till att pusha varandra under hela matchen.

IBK Dalens målskyttar mot Sirius:

0-1 Elsa Frisk (Caroline Stattin) 2-2 Frida Eriksson (Linnea Nylén) 2-3 Linnea Nylén (Frida Eriksson)

Nu väntar hemmamatch mot Linköping hemma på söndag. Varför ska publiken komma till Umeå Energi Arena på söndag?

Publiken ska komma och kolla för att det kommer bli en tuff match, där vi behöver ert stöd för att ta våran första hemmaseger för säsongen.

Hur tror du matchbilden kommer att se ut mot Linköping?

Jag tror att det kommer bli en tuff match där det gäller att sätta sina lägen. Det är som sagt 3 poäng vi spelar om, vilket båda lager vill ha och behöver för att klättra i tabellen. Förhoppningsvis fortsätter vi rulla boll och tar vara på våra lägen.

IBK Dalen-Linköping IBK

Söndag 22/10 kl 14.00

Umeå Energi Arena

Om du inte kan vara på plats så webbsänds matchen på DalenTV.com Följ oss på Sportswik därhittar du liverapportering från matchen blandat intervjuer, foton, filmklipp. Där hittar du även livesändningen! Här kommer du till vår Sportswiksida