Isabelle Lilja kliver in i ledarstaben!

14 maj 2018 14:29
Silly Season!

Nu är ytterligare en viktig pusselbit på plats i IBK Dalens lagbygge inför kommande säsong. Isabelle Lilja som både spelat i SSL med IBK Dalen och IKSU kliver in som tränare tillsammans med Simon Stålberg och Henrik Vilhelmsson till Dalens superligalag.


-Den kommande säsongen kommer att bli otroligt intressant. I och med att all försäsongsträning sker på Umeå Performance Center så kommer förutsättningarna inför säsongen att vara mycket bra. Vi har en trupp som är hungrig och jag tror flera spelare kommer att ta både ett och två steg till i utvecklingen vilket känns inspirerande, säger Isabelle Lilja

-Isabelle är en person som är duktig på att jobba individuellt med spelarna och med hennes erfarenhet som spelare så känns det klockrent i vårt unga och utvecklingsbara lag, säger klubbdirektör Urban Karlsson.

Något som också Isabelle lyfter fram när hon ska beskriva sig som tränare.

-Som tränare gillar jag att jobba med individuell utveckling och att skapa en positiv miljö att utvecklas i. Jag har själv varit aktiv i flera år så jag försöker utnyttja mina egna erfarenheter när jag jobbar med spelarna, avslutar Isabelle.