Söndag
28 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Torsdag
15 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 2 matcher
Söndag
03 Mar 2 matcher
Söndag
10 Mar 1 match
Tisdag
12 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match

Dalenprodukt blir klubben trogen!

13 februari 2018 14:30
Silly Season!

Inför säsongen 2016/2017 fick 19-åriga Dalenprodukten Victoria Ström chansen att ta klivet upp från Dalens allsvenska lag till SSL. Under sin första säsong i högsta ligan noterades hos för fem poäng. Denna säsong så har hon överträffat det med råge och har hittills gjort nio poäng varav sex mål. Nu är det klart att Victoria har bestämt sig att spela med Dalen även kommande två säsonger.


-Det känns så klart roligt att jag bestämt mig för ytterligare 2 år i klubben. Jag har alltid spelat i Dalen och är tacksam för förutsättningarna som finns i klubben. Jag ser fram emot att få möjligheten att fortsätta min utveckling i min moderklubb, säger Victoria Ström.

Av seriespelet återstår fem matcher för laget och Victoria har bilden klar för sig om vad som gäller!

-Vi vill till slutspel så jag förväntar mig och vet att laget är riktigt taggade och vill plocka återstående poäng. Vi har en bra känsla inom laget och det känns som vi byggt upp mer självförtroende under säsongen, säger Ström.

-Det känns kul att Victoria har bestämt sig för att fortsätta vara med på vår resa med damlaget. Vi har ett ungt och väldigt utvecklingsbart lag där ungefär hälften av alla våra spelare i elitlaget antingen kommer från vår egen verksamhet precis som Ström eller från någon av alla andra duktiga föreningar i Umeåregionen, säger klubbdirektör Urban Karlsson.

-Victoria har en väldigt positiv utvecklingskurva där hon under åren i vårt allsvenska lag fått möjlighet att jobba med att vara väl förberedd för steget upp till SSL, vilket hon har visat under de två åren hon spelat i SSL att hon verkligen har gjort, avslutar Karlsson.