Lördag
02 Dec 1 match
Lördag
16 Dec 2 matcher
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Söndag
21 Jan 1 match
Söndag
28 Jan 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Torsdag
15 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Sara taggad för comeback!

21 oktober 2018 11:33
SSL Dam

Efter några matchers frånvaro pga skadad är idag lagkaptenen Sara Wilhelmsson åter i spel när Dalen ställs mot Karlstad på hemmaplan och det är en laddad kapten som vill bidra!


Hemmamatch mot Karlstad i helgen. Hur är känslan i laget?

Den är bra! Trots förslut senast mot Pixbo är det mycket vi gjorde bra och som vi tagit med oss. Jag tycker att vi har en positiv trend som lag och det har varit bra fart och fokus på träningarna i veckan.

Du har varit borta några matcher pga skada. Hur känns det att vara tillbaka?

Fantastiskt kul! Tre veckor kan tyckas kort, men det har varit tålamodsprövande för mig att vara på sidan, så jag är laddad på att få bidra på planen.

Vad tror du blir viktigt för att Dalen ska stå som vinnare i söndagens match?

Förutom hårt jobb och bra energi blir det blir viktigt att vi är fokuserade i sista tredjedelen av planen. Att vi har har kvalitet på den avgörande passningen och i avsluten så att vi sätter våra lägen.

Någon spelare som sett extra het ut under veckan som du tycker publiken ska ha extra koll på?

Då vill jag lyfta fram Natalie Hjertberg. Hon har haft en imponerande inledning på egentligen hela säsongen. Hon vinner närkamper genom att utnyttja sin fysik och har en bra balans mellan att spela bollen snabbt och sätta eget hot från bakplan.

IBK Dalen möter Karlstad hemma i Umeå Energi Arena Vatten idag söndag kl 16.00. Kan du inte följa matchen live visas den på SSL-play Oavsett var du följer matchen så är ett tips att hänga med i vår rapportering på Sportswik inför och under matchen!