Söndag
28 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Torsdag
15 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 2 matcher
Söndag
03 Mar 2 matcher
Söndag
10 Mar 1 match
Tisdag
12 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match

Stark laginsats gav 3 poäng mot Warberg

29 oktober 2018 05:12
SSL Dam

Det blev en tät och tight match på bortaplan i Sparbanken Wictory Center där Warberg IC stod för motståndet. Matchen slutade med Dalenseger med 4-2 efter periodsiffrorna 1-1, 1-0, 2-1.


-Jag tycker att Warberg är det bättre laget inledningsvis i matchen och gör också rättvist matchens första mål. De kommer från en tuff period med matcher och valde att matcha laget hårt redan från start och startade med en härlig energi. Efter halva första perioden så tycker jag att vi jobbat oss in i matchen och jag tycker att vi vinner matchen rättvist mycket tack vare att vi gör en stark kollektiv match där vi känns starkare över 60 minuter mycket beroende på att vi spelade på betydlig fler spelare än Warberg. Jag tycker att vår formation med Sara Wilhelmsson, Linn Mikaelsson, Amanda Skyltbäck, Camilla Lundin och Alva Nybjörk är dom som leder oss i denna match tillsammans med Matilda Wirthig i målet. För mig är det anmärkningsvärt att inte Matilda är med i landslaget med den säsongsinledning hon gjort. Idag vinner vi matchen tack vare en bra försvars mässig insats och en stark arbetsinsats av laget snarare än en blixtrande offensiv säger tränaren Henrik Vilhelmsson.

På lördag den 3 november kl 13.00 spelar damerna sin nästa match denna gång i Umeå Energi Arena Vind när Jönköping kommer på besök.

Matchfakta: 1-0 Självmål, 1-1 Sara Wilhelmsson (Camilla Lundin), 1-2 Alva Nybjörk (Camilla Lundin), 1-3 Camilla Lundin (Amanda Skyltbäck), 2-3 Sandra Hawerman (Amanda Wetterström), 2-4 Sandra Törnqvist

Intervju med Matilda Wirthig efter matchen

Intervju med Sandra Törnqvist efter matchen