Lördag
25 Nov 1 match
Lördag
02 Dec 1 match
Lördag
16 Dec 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Söndag
21 Jan 1 match
Söndag
28 Jan 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Torsdag
15 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Skellefteåtalang klar för IBK Dalen!

3 maj 2019 19:00
SSL Dam

IBK Dalen har gjort klart med 17-åriga Emma Bäcklund från Skellefteålaget Kågedalens AIF.

-Det känns såklart otroligt kul, att få komma till IBK Dalen och få spela med riktigt duktiga spelare kommande säsong. Dalen är en klubb som jag tycker är bra på att utveckla spelare och det känns helt rätt steg i min utveckling, säger Emma Bäcklund


-Emma har tagit stora kliv i sin utveckling under den senaste säsongen. Det har varit kul att följa hennes framfart i Kågedalen och de gånger hon tränat med oss under säsongen. Jag tror att hon kommer att passa in bra i vårt spel med sin spelförståelse och power i spelet, säger IBK Dalens tränare Henrik Vilhelmsson.

-Vi är jättenöjda med att Emma valt att komma till oss. Emma har en stor utvecklingspotential och har redan när hon varit och tränat med oss visat att hon har en mognad i sitt spel som ger henne alla förutsättningar att lyckas i SSL, säger IBK Dalens sportchef Christer Jernberg.

Emma kommer att göra sin debut i Dalen i Singapore Open som IBK Dalen kommer att spela i juni. En resa och cup som Emma längtar till.

-Jag ser framemot resan väldigt mycket, det är en bra möjligt att komma in i laget från start och även få spela mycket innebandy, avslutar Emma Bäcklund.

Emma och IBK Dalen har kommit överens om ett två årskontrakt.