Söndag
28 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Torsdag
15 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 2 matcher
Söndag
03 Mar 2 matcher
Söndag
10 Mar 1 match
Tisdag
12 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match

Forssén klar för två nya år i Dalen!

17 juli 2018 15:25
SSL Dam

Nu är det officiellt att den 22-åriga forwarden Clara Forssén skrivit på ett nytt 2-årskontrakt med IBK Dalen. Clara kom till Dalen från Sandåkerns SK och spelade en och en halv säsong i IBF Dalen i näst högsta serien innan hon tog klivet upp i IBK Dalens SSL lag där där hon spelat de fyra senaste åren.


-Den här säsongen var helt klart ett steg i rätt riktning för hela laget trots att vi inte nådde slutspel. Vi gör en bra andra halva av serien och jag hoppas verkligen att vi kan ta vid där vi avslutade sist, säger Clara Forssén

-Clara är en spelare som jag tycker växlade upp i nivå under senare delen av förra säsongen och jag tycker hon precis som övriga laget kört på riktigt bra under försäsongen så det ska bli kul att följa hennes utveckling. Hon är en spelare som är bra på att bryta mönstret och har en riktigt bra arbetskapacitet, säger tränaren Henrik Vilhelmsson.

-Personligen känner jag att jag har mycket mer att ge och jag ser fram emot att fortsätta min utveckling här i IBK Dalen. Nu är det fullt fokus på att göra en så bra sommarträning som möjligt för att komma väl förberedd inför nästa säsong, avslutar Clara Forssén.