Forssén inför Warberg IC

29 september 2017 19:17
SSL Dam

Imorgon lördag väntar ny match för damerna i SSL. Det är Halländska Warberg IC som kommer till Umeå Energi Arena. Här kommer Clara Forsséns tankar inför matchen som spelas kl 16.00.


Match på lördag mot Warberg. Hur går dina tankar inför matchen?

Det känns kul att Warberg kommer på besök. De har precis som oss en relativt ung trupp och därför tror jag att det kommer bli en intressant och jämn match. För vår del är det hög tid att ta vår första trepoängare och det skulle vara riktigt skönt om vi kunde ordna det på hemmaplan. Förhoppningsvis har vi ett bra stöd från läkaren också!

Vad tror du blir viktigt i ert spel för att kunna ta säsongens första 3 poängare på lördag?

Det kommer bli viktigt för oss att vi är med från start och är hundraprocentiga i allt vi gör. Vi ska också ta med oss de saker vi har gjort bra hittills - bland annat vårt powerplay som fungerade väldigt bra sist och som med största sannolikhet kommer bli viktigt även den här matchen.

IBK Dalen-Warberg IC

Lördag 30/9 kl 16.00

Umeå Energi Arena Vind

Om du inte kan vara på plats så webbsänds matchen på DalenTV.com Följ oss på Sportswik därhittar du liverapportering från matchen blandat intervjuer, foton, filmklipp. Där hittar du även livesändningen! Här kommer du till vår Sportswiksida