Söndag
28 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Torsdag
15 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 2 matcher
Söndag
03 Mar 2 matcher
Söndag
10 Mar 1 match
Tisdag
12 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match

Talangfull back klar för Dalen!

19 juni 2019 08:09
SSL Dam

Nu är det klart att Öviksbacken Julia Näslund kommer att spela i IBK Dalen. Den snart 19-åriga Julia var under den senaste säsongen en av Öviks bästa spelare under den senste säsongen när laget spelade i SSL.


-Julia är en back som vi studerat noggrant under henne första säsong i SSL tillsammans med Övik. Hon är en snabb spelare med bra blick för spelet. Hon har visat mognad i sitt spel både i SSL men även i u-19 landslaget där hon gjort 12 landskamper och jag tror hon kommer att fortsätta sin positiva utveckling hos oss i Dalen, säger tränaren Henrik Vilhelmsson.

-Vi är jätteglada att Julia valt Dalen. Vi ser en stor potential i henne och jag tror att hon kommer visa precis hur bra hon är denna säsong. Julia kommer att bidra med mycket fart i vårt anfallsspel och med trygghet och kyla i sitt spel med boll i vår försvarszon, säger IBK Dalens sportchef Christer Jernberg.

-Det känns skönt att jag bestämt mig för Dalen, dels för att jag är väldigt nöjd över mitt beslut och att det även är bäst utifrån min sociala situation. Jag hoppas att jag kan bidra med snabbhet och intensitet på planen samt förhoppningsvis några poäng! säger Julia Näslund.

Julia och Dalen har kommit överens om ett 2-årskontrakt.