Inför Dalen-Thorengruppen

10 oktober 2017 14:46

18:30 smäller det i Umeå energi arena ikväll. Då är det dags för säsongens första Umeåderby i herrarnas SSL. Kommer Dalen ta sig tillbaka på segertåget efter två raka förluster eller kommer Thorengruppen ta sin första vinst? Kom till Umeå energi arena för att se lagen göra upp om poängen.


I en något haltande tabell ligger Dalen på en sjundeplats inför kvällens derby och Thorengruppen återfinns på 13:e-plasen. När lagen möttes i semifinal i Umeå Scandic cup var det Thorengruppen som gick vinnande. För Dalens del har man nu två raka förluster efter de inledande segrarna i serieinledningen.
– Vi vill vinna igen efter två raka förluster. Då måste vi vara bra strukturerade, noggranna och jobba hårt. Vi måste ta bättre beslut ute på planen och då kommer vi förhoppningsvis att få belöning. Det är en viktig match för Thorengruppen och dom kommer förmodligen försöka att hålla nere tempot. Vi kommer fortsätta attackera och vara modiga, men ha is i magen när det ska avgöras, säger Dalentränaren Jonatan Brolin.

Preliminära Dalenformationer ikväll:
Målvakt
#94 Måns Parsjö Tegnér

1:a femman
#87 Patrik Rokka
#70 Jonas Svahn
#25 Ketil Kronberg
#4 Mattias Ljunggren
#55 Viktor Nystedt

2:a femman
#23 Daniel Sonidsson
#33 Marcus Berglund
#11 Johan Larsson
#44 Markus Lindström
#78 Lukas Harnesk

3:e femman
#77 Anton Åkerlund
#72 Pär Forsman
#18 Alexander Hedlund
#5 Ludwig Svensson
#13 Henrik Sjöström

Avbytare
#39 John Stiglund
#27 Niclas Brohlin Ljung
#97 Fredrik Edholm

Deltar ej
#1 Fredrik Hörnkvist
#6 Mattias Wallgren
#7 Alexander Rönnlund
#9 Sebastian Degeryd
#20 Andreas Carlbom

Matchlänkar
Biljetter
Webbsändning