Söndag
28 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Torsdag
15 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 2 matcher
Söndag
03 Mar 2 matcher
Söndag
10 Mar 1 match
Tisdag
12 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match

Meriterad back klar för Dalen!

18 juni 2018 20:49
SSL Dam

Nu är det klart att Sara Wilhelmsson kommer att spela för IBK Dalen kommande säsong! Sara med över 200 matcher för IKSU och med SM-guld och Europacupguld på meritlistan har nu bestämt sig för att satsa på spel i SSL igen efter att de senaste säsongerna spelat i allsvenska Thorengruppen.


-Det känns jättekul att Sara bestämt sig för att köra med oss kommande säsong. Jag har haft Sara på min önskelista varje år jag varit tränare så det känns roligt att hon äntligen kommer till oss. Sara är en bollskicklig back som både kan vara en riktigt bra spelförande back men är även en stark defensiv back, säger IBK Dalens tränare Henrik Vilhelmsson.

Här kommer en intervju med Sara!

Hur känns det att tagit klivet till Dalen och SSL igen?

Kul! Tänkte att jag var klar med SSL men efter snack med Henke känns det spännande och motiverande att få testa på SSL igen.

Du har tidigare spelat 7 säsonger i IKSU och vunnit både SM-guld och Champions Cupguld. Vad tror du att du kan ta med dig från dina erfarenheter där till Dalen?

Främst rutin och trygghet. Med lite distans till de åren har jag utvecklats både som person och spelare och blivit ännu tryggare. Så utifrån mina styrkor på banan hoppas jag främst bidra med bra passningsspel och snack.

Hur går tankarna inför årets säsong?

Känns framför allt roligt att testa SSL igen och få göra det i ett lag som slår ur underläge. Ska bli spännande att se vad vi kan åstadkomma tillsammans efter en bra försäsong och fått ihop gruppen mer.