Bredemo förväntansfull inför helgens match

28 september 2017 11:03
SSL Dam

På lördag väntar en ny spännande match för damerna när laget gästas av Warberg IC. Matchstart 16.00 på lördag i Umeå Energi Arena. Här kommer Claes Bredemos tankar om matchen och om förra helgens matcher på bortaplan.


Två matcher förra helgen på bortaplan (Mora & Jönköping). Hur går dina tankar om helgen?

Det var en nyttig helg för oss. Vi tycker att vi borde kunnat göra fler mål i 5 mot 5 spelet mot Jönköping och på så sätt fått med oss full pott från den matchen. Tyvärr så är vi lite för ivriga och slänger iväg avslut och passningar i lägen där vi ska fortsätta rulla boll tills vi hittar ett bättre läge. Vi har fått upp ögonen för några situationer som vi kommer göra bättre framöver. Resultaten i sig gav oss bara ännu mera tändvätska för resterande säsong då vi vet att vi kan betydligt bättre när vi är som bäst.

På lördag väntar ny match denna gång på hemmaplan mot Warberg. Hur ser förberedelserna ut inför matchen?

Vi fortsätter slipa på vårt bolltempo och på så sätt få längre anfall. Vi är beredda på att Warberg är ett lag likt Jönköping, bra fart under fötterna och går ganska rakt på mål.

Hur tror du matchbilden kommer att se ut mot Warberg?

Jag tror vi kommer ha mycket boll och vi hoppas på att Warberg knappt ska få låna bollen. Vi har varit otroligt bra på att backchecka när vi väl tappat den så Warberg kommer få kämpa för att komma till lägen.

Berätta varför folk ska komma till Umeå Energi Arena på lördag och se matchen eller se den på DalenTV!

Vi kommer att göra en kanonmatch och av allt att döma från träningarna så kommer anfallsspelet att släppa. Jag tror att vi kommer ta våra första tre poäng och publiken kommer vara fast och vilja se oss resterande matcher också.

IBK Dalen-Warberg IC

Lördag 30/9 kl 16.00

Umeå Energi Arena Vind

Om du inte kan vara på plats så webbsänds matchen på DalenTV.com Följ oss på Sportswik därhittar du liverapportering från matchen blandat intervjuer, foton, filmklipp. Där hittar du även livesändningen! Här kommer du till vår Sportswiksida