Thorenforward klar för IBK Dalen!

11 maj 2018 14:26
Silly Season!

Nu är det klart att 22-åriga Olivia Isaksson som var en av Thorengruppens mest tongivande spelare senaste säsongen tar klivet över till IBK Dalen. Hon noterades för 25 poäng på 22 spelade match i Allsvenskan den senaste säsongen. Olivia med Sundsvallsklubben Klockarbergets BK som moderklubb har även spelat i Sundsvalls IBF innan flyttlasset gick upp till Umeå inför föregående säsong.


-Det känns jättekul och utmanande att få den här chansen. Jag är sjukt taggad. Jag har fått ett otroligt välkomnande och det är ett härligt gäng, all energi i laget gör att man blir sjukt motiverad till att bli ännu bättre. Det ska bli riktigt roligt att få träna och spela här, säger Olivia Isaksson

På frågan om vem Olivia är som person och spelare säger hon följande:

-Jag är en person som alltid går in med inställningen att ge allt oavsett om det är på eller på sidan om planen. Jag är ödmjuk och gillar allt som har med lagsport och innebandy att göra!

-Olivia är en spelare som under året i Thorengruppen visat att hon har egenskaper att ta nästa kliv i sin utveckling och det känns kul att hon bestämt sig för att fortsätta sin satsning hos oss i IBK Dalen. Hon är en spelare som är väldigt allround i sitt spel och kan vara användbar på många platser i laget. Hon har under de träningar hon gjort med oss visat prov på ett härligt driv och vilja till utveckling, säger IBK Dalens tränare Henrik Vilhelmsson.

Olivia och IBK Dalen har kommit överens om ett 2-årskontrakt.