Söndag
28 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Torsdag
15 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 2 matcher
Söndag
03 Mar 2 matcher
Söndag
10 Mar 1 match
Tisdag
12 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match

Sommarintervju med Henrik Vilhelmsson

26 april 2019 11:11

Damernas tränare Henrik Vilhelmsson har varit med och tagit laget till slutspel denna säsong och blir kvar även nästa år! Här är några tankar från honom om säsongen som var och säsongen som kommer.


Hur skulle du sammanfatta den här säsongen?
-Från förra säsongen så byttes det ut 13 spelare till årets trupp samt att vi var en delvis ny ledarstab så det har tagit lite tid att alla pusselbitar fallit på plats. Vi hade som mål att gå till slutspel för första gången på fyra år vilket vi gjorde och att göra mer än 100 mål i seriespelet vilket vi också uppnådde. I Slutspelet tycker jag vi gör tre bra matcher mot IKSU men för att vara riktigt nöjd skulle vi ha vunnit minst en av matcherna och helst tre. Men spelmässigt är vi nöjd och vi har lärt oss väldigt mycket inför framtiden.

Vad har varit höjdpunkten/härligaste minnet från denna säsong?
-Det finns många positiva minnen från säsongen. Självklart är ett när vi säkrade slutspelsplatsen, men jag skulle säga att sudden målet borta mot Malmö var extra skönt.

Hur ser du på kommande säsong?
-Jag ser vädligt positivt på kommande säsong. Vi har samlat på oss mycket erfarenhet från säsongen som vi kommer att ha nytta av. Tjejerna verkar riktigt motiverade inför försäsongen som väntar.

Tar du med dig några lärdomar från den här säsongen?
-Absolut, vi tar med oss många delar från säsongen som vi lärt oss av. Både saker vi gjort bra som vi ska fortsätta med och även saker som vi kan förändra lite för att bli ännu bättre kommande säsonger.

Har ni kommit igång med sommarträningen? Och hur ser den ut?
-Vi har börjat med lite tester och det ser positivt ut!