Söndag
28 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Torsdag
15 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 2 matcher
Söndag
03 Mar 2 matcher
Söndag
10 Mar 1 match
Tisdag
12 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match

Följ med IBK Dalen till Singapore i 2 veckor!

29 mars 2019 09:58
Förening

IBK Dalen spelar SG Floorball Open i Singapore. Följ med! Flyg och boende med helpension, 17 juni-2 juli 2019. Uniglobe Travel ordnar denna resa tillsammans med IBK Dalen. Läs mer och boka här.


Singapore är en modern och välordnad asiatisk storstad med bra restauranger och shopping i världsklass.

Utbudet i Singapore är i det närmaste oändligt, och enklast tar man sig runt med tunnelbanan. Här nns tempel, moskéer och museer och på Sentosa Island nns allt för naturälskaren, från härliga stränder till akvarium och insektsmuseum. Man kan cykla, åka minitåg och bada. Tar du inte bron över till Sentosa Island kan du göra en hisnande linbanetur från World Trade Center. På hög höjd, med glasgolv! En resa och ett minne för livet.

IBK Dalen åker till Singapore för att spela SG Floorball Open, en innebandyturnering där singaporeanska och europeiska lag deltar. Nu har du chansen att följa med till härliga Singapore och bo på samma resort som IBK Dalen. Njut av innebandy och det härliga singaporeanska klimatet på ett nyrenoverat bungalow-resort där du har tillgång till swimmingpool, tennisbanor, bowling, karaoke, bar m.m.

Uniglobe Travel ordnar denna resa tillsammans med IBK Dalen. Pris 18 895 kr per per- son inklusive yg med Qatar Airways tur- och retur, 13 nätter i Bungalow, helpension, transfer och inträde till turneringen.

Önskar du boka anslutnings yg från Umeå, vänligen kontakta oss per telefon eller mail.

Bokning: uniglobe.se/singapore

Tel: 090-13 73 90 • E-post: [email protected]