Söndag
28 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Torsdag
15 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 2 matcher
Söndag
03 Mar 2 matcher
Söndag
10 Mar 1 match
Tisdag
12 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match

Inbjudan till Stjärnjakten 2017

21 augusti 2017 09:31
Förening

Välkommen att anmäla er till Stjärnjakten 2017 - Den åldersanpassade övningsbanan för barn 7-12 år.

Den 16 september är det dags för ny stor aktivitetsdag på Nolia idrottscentrum i Umeå. Förutom Pep-talks för ledare och föräldrar så blir det för barnen massor av "testa-på-aktiviteter" och en ny variant av Stjärnjakten.


Se en film om Stjärnjakten här

För att delta i Stjärnjakten behövs anmälan av målsman/vuxen ansvarig. Anmälan är nu öppen och kan göras här. Att delta är helt kostnadsfritt precis som andra aktiviteter under dagen.

Årets bana har nya övningar och blir en "rotationsbana" med lite kortare och mer intensiva pass. Varje pass tar ca 20 minuter. Barn får på ett kul sätt testa sina gränser, utmana sig själva och prova nya rörelser. Allt i kombination med olika idrottsspecifika övningar och moment.

Nytt för i år: "VK´s familjepass". Barn 7-12 år kör ett pass tillsammans med förälder/ansvarig vuxen. Du som förälder är bästa förebilden för att ditt barn ska få ett fysiskt aktivt liv, oavsett vilken atletisk nivå du själv har. Det vill vi tillsammans med Västerbottens-Kuriren lyfta. Så varmt välkommen att köra detta nya peppande pass!

Hela programmet för dagen som ska borga för fler rörelserika barn hittar ni här.

Rörelserik - att med självförtroende, motivation, förståelse, fysisk kompetens kunna vara aktiv i många olika situationer och ha utvecklat ett livslångt intresse för fysisk aktivitet.