Söndag
28 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Torsdag
15 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 2 matcher
Söndag
03 Mar 2 matcher
Söndag
10 Mar 1 match
Tisdag
12 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match

Två nya år för Lilja!

5 maj 2017 11:29

22-åriga Felicia Lilja har under de tre säsonger hon spelat i IBK Dalen vuxit fram till en av de mest tongivande spelarna. Hon delade på kaptenssysslan tillsammans med Amanda Öhman under förra säsongen. Nu är det klart att Felicia skrivit på ett nytt kontrakt med IBK Dalen som sträcker sig över två år.


-Det känns kul att ha förlängt med två nya år. Jag trivs jättebra i laget och föreningen. Det känns som vi har ett spännande lag på gång inför kommande säsong, säger Felicia Lilja.

-Felicia var en otroligt viktig spelare under förra säsongen. Hon är en smart spelare med stor kapacitet och bra spelförståelse. En spelare som är väldigt allround i sitt spel. Hon kommer att bli en viktig kugge för oss under kommande säsong, säger tränare Christer Jernberg.

-Felicia är en spelare som utvecklats mycket under de senaste åren. Hon gjorde fyra bra säsonger i IBF Dalen innan hon tog klivet upp i Superligan och har där visat under de tre säsongerna att hon både är en bra spelare och en spelare som gör andra spelare i laget bättre. Vi är jättenöjd att hon skrivit på för kommande två säsonger, säger klubbdirektör Urban Karlsson.