Söndag
28 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Torsdag
15 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 2 matcher
Söndag
03 Mar 2 matcher
Söndag
10 Mar 1 match
Tisdag
12 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match

Intervju med tränaren Jonatan Brolin

16 februari 2018 13:55
SSL Herr

Berätta lite om förra matchen mot Mullsjö?

-Minst sagt en högintensiv match mot ett starkt Mullsjö i tisdags. Tycker vi gör en relativt bra match där vi till många delar träffar rätt i de första två perioderna. För att ha kunnat utmana dem hela matchen igenom hade vi behövt sätta något till av våra lägen i de första perioderna, men framförallt varit lite mer kliniska i defensiven. Upplever att vi släpper in för billiga mål matchen igenom och tillslut blir det lite för stor uppförsbacke. Energin var bra och jag upplever laget som fortsatt starkt och sammansvetsat och vi ska se till att prestera bra igen på lördag.


Snart match mot Pixbo hur går dina tankar inför denna match? Som spelas i Umeå Energi Arena Vatten på Lördag kl 17:00

-Vi väntar oss en ny match med hög intensitet! Pixbo är ett lag som ömsat lite skinn och spelar på ett lite annat sätt än tidigare. Väntar oss mer springande än under tidigare säsonger mot Pixbo och vi väntar oss en tuff fysisk match. För oss gäller det att göra en bättre defensiv insats än mot Mullsjö samtidigt som vi håller upp viljan att skapa målchanser och vilja vara med och avgöra framåt. Vi ser fram emot att spela igen och vi minns en riktigt härlig hemmamatch senast mot Linköping och vill såklart prestera något liknande här igen.

Är de något du vill hälsa till alla Dalenfans runt om i Sverige?

-Otroligt härlig inramning på senaste matchen mot Linköping och jag hoppas ni stöttar oss därifrån ni befinner er! För er som finns på plats så brukar matcherna i gamla arenan delvis bjuda på nostalgi men också en härlig närhet till spelet. Dueller och beslut kan ni granska på nära håll och vi hoppas kunna bjuda på rejält med puls till helgen.

Följ IBK Dalen på Facebook, Twitter, Instagram och DalenTV