Rokka: "Inget tråkiga Dalen ikväll"

7 oktober 2017 13:07

Förra säsongen var det Storvreta som satte stopp för Dalens slutspelsäventyr. Ikväll möts lagen klockan 20:00 i Umeå energi arena.


Efter tre omgångar har Dalen inkasserat sex poäng av nio möjliga i herrarnas SSL-spel. Det var i den senaste omgången som Falun bröt segertrenden.
– Vi är nöjda att vi fick en bra start med två segrar och vi gör en helt okej match mot Falun som vi slarvade bort i slutet, säger Dalenforwarden Patrik Rokka.

23-årige Rokka som spelar med nummer 87 på ryggen har hittills svarat för två mål och två assist i SSL. Säsongen 2016/2017 delade han den interna poängligavinsten med Ketil Kronberg.
– Jag tycker att jag har börjat helt okej, men jag har mycket mer att ge under den här säsongen än vad jag visat än så länge, berättar Rokka.

Dagens motståndare Storvreta ligger på tiondeplats med en match mindre spelad än Dalen. På dessa matcher har Uppsalalaget kammat ihop tre poäng.
– Storvreta är ett bra lag och vi måste vara noggranna och göra vårt jobb. Vi vet att vi kan slå dom och det har vi gjort förut. Jag hoppas och tror det blir mycket folk på läktaren ikväll. Så ikväll blir det inget ”tråkiga Dalen”, säger Patrik Rokka.

Dalen kommer till spel med följande trupp:

Målvakter
#39 John Stiglund
#94 Måns Parsjö Tegnér

Utespelare
#4 Mattias Ljunggren
#5 Ludwig Svensson
#11 Johan Larsson
#13 Henrik Sjöström
#18 Alexander Hedlund
#20 Andreas Carlbom
#23 Daniel Sonidsson
#25 Ketil Kronberg
#27 Niclas Brohlin Ljung
#33 Marcus Berglund
#44 Markus Lindström
#55 Viktor Nystedt
#70 Jonas Svahn
#72 Pär Forsman
#77 Anton Åkerlund
#78 Lukas Harnesk
#87 Patrik Rokka
#97 Fredrik Edholm

Deltar ej
#1 Fredrik Hörnkvist
#6 Mattias Wallgren
#7 Alexander Rönnlund
#9 Sebastian Degeryd

Matchlänkar
Biljetter
Webbsändning