Söndag
28 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Torsdag
15 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 2 matcher
Söndag
03 Mar 2 matcher
Söndag
10 Mar 1 match
Tisdag
12 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match

Güzel tar klivet upp i SSL!

18 oktober 2018 11:07

Alexandra Güzel kom från Vindelns IFs utvecklingslag till Dalens allsvenska lag inför denna säsong. Under sommaren körde Alexandra försäsongen med SSL-laget och har även spelat de senaste matcherna i SSL. Nu är det klart att Alexandra flyttas upp i SSL-truppen på "riktigt".


-Det känns jättekul att få möjligheten att spela och träna med SSL-laget. Det har alltid varit en dröm så jag kommer verkligen att försöka ta vara på den här chansen. Alla i laget har varit väldigt välkomnande och jag känner att jag redan från början kom i in laget väldigt bra, säger Alexandra Güzel.

-Alexandra är en ung och amibitiös spelare som verkligen visat under försäsongen och under början av innebandysäsongen att hon har egenskaper för att spela i SSL så det känns helt rätt att hon får en plats i SSL-truppen. Alexandra är en av många intressanta spelare som vi har i vår verksamhet och det är förhoppningsvis något som sporrar våra andra spelare i allsvenskan och DJ17 att det finns en tydlig väg upp till SSL, säger tränaren Henrik Vilhelmsson.

Vi passar även på att önska Alexandra lycka till på Svenska innebandyförbundets Talang 17 läger som är i Övik idag!