Tisdag
23 Mar 1 match
Fredag
26 Mar 1 match
Söndag
28 Mar 1 match
Onsdag
31 Mar 1 match
Söndag
19 Sep 1 match
Söndag
26 Sep 1 match
Lördag
02 Okt 1 match
Söndag
10 Okt 1 match
Lördag
23 Okt 1 match
Söndag
31 Okt 1 match
Söndag
07 Nov 1 match
Söndag
14 Nov 1 match
Onsdag
17 Nov 1 match
Onsdag
24 Nov 1 match
Söndag
19 Dec 1 match
Måndag
27 Dec 1 match
Torsdag
30 Dec 1 match
Onsdag
05 Jan 1 match
Söndag
09 Jan 1 match
Lördag
15 Jan 1 match
Lördag
22 Jan 1 match
Onsdag
26 Jan 1 match
Lördag
29 Jan 1 match
Lördag
12 Feb 1 match
Tisdag
15 Feb 1 match
Lördag
19 Feb 1 match
Söndag
27 Feb 1 match
Onsdag
02 Mar 1 match

Intervju med Daniel Sonidsson

16 november 2021 13:15
SSL Herr

Berätta om förra matchen mot Växjö?– Det var en väldigt skön seger på bortaplan mot ett bra lag. Vi hade några viktiga spelare borta, men vi lyckades komma upp i en nivå som räckte för att vinna! Det är kul när dem som kanske inte spelat så mycket kommer in och tar för sig och gör bra matcher! Men i det stora hela så är det en krigar-insats och 3 sköna poäng!


Du gjorde också två mål i matchen, berätta om dem?
– På första målet har jag väldigt tur att den går in, när Hedlund stöter fram bollen till mig, försöker jag bara få iväg ett skott, träffar inte bollen så bra men den lyckas leta sig in. Andra målet är en retur som går in efter ett skott av Hedlund i powerplay.

Sedan så har vi hört att du har blivit stor kändis på TikTok, hur känns det och vad är det du gör där? 😊
– Haha jag tycker det är kul, helst om andra tycker det jag lägger upp är lite kul! Jag snackar mest om vad jag tycker om olika saker, så mycket handlar om hur jag reagerar på framförallt det jag tycker är lite konstigt.

Vad heter du på TikTok så att fler kan följa dig?
@sonidssondaniel

Berätta lite mer om vem du är som spelare?
– Jag är en högerforward som jobbar hårt och försöker bidra både bakåt och framåt. Jag sliter och kämpar mycket för att vi ska vinna. Jag försöker göra mycket mål och assist såklart, men lägger stort fokus på att spela ett bra försvarsspel.

Vilka styrkor har du som spelare?
– Jag skjuter rätt bra, har bra spelsinne. Jag är ganska bra på att hitta ytor där jag kan få passningar så att jag kan göra mål. Men framförallt är jag duktig på presspel som forward, jobbig att möta, jag springer mycket. Jag har bra kondition vilket såklart hjälper mig.

Vad gör du utanför planen?
– Jag jobbar, gymmar, spelar golf, är med kompisar, kollar serier och tiktok. Sen städar jag, tvättar, äter och sover. Utöver det hinner jag inte med så mycket.

Ny match imorgon, hur går tankarna kring den?
– Jag tänker inte så mycket mer än att det är ett bra läge för oss att ta 3 poäng, jag tror att om vi kommer upp i nivå så har Hagunda inte så mycket att hämta här. Dom är ju nykomlingar i serien så tänker att vi ska visa dom att Dalen borta inte är en speciellt rolig match.

Hur tror du att matchen slutar?
– Jag tror vi vinner med 8-4.

Slutligen vad vill du hälsa publiken?
– Tycker såklart det är superkul när det kommer mycket folk på matcherna och hejar på oss, så jag hoppas många kommer även på onsdag!