Söndag
28 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Torsdag
15 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 2 matcher
Söndag
03 Mar 2 matcher
Söndag
10 Mar 1 match
Tisdag
12 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match

IBF Dalen säkrar upp Forsman!

1 september 2021 09:00
IBF Herr

Den tidigare GUIF-talangen Adam Forsman, född 1999 anslöt för två säsonger sedan och fick redan i fjol en glimt av SSL då elitlaget hade stora skadebekymmer.

”Jag valde att förlänga kontraktet då det finns bra träningsmöjligheter i Dalen och jag trivs bra med gänget och ledarna runt omkring. Det var inte så mycket att fundera över”, säger Forsman.


Den Täfteå-bördige Forsman har trots två säsonger endast hunnit spela 3 matcher i division 1 efter att ha fått det första året spolierat av en knäskada och det andra året förkortat av Pandemin.
”Adam står redan nu och knackar på dörren till SSL, men han behöver spela mycket matcher i år då han för två år sedan missade hela säsongen pga en knäskada och förra säsongen blev som den blev”, säger tränaren Mattias Hall. ”Han har många av de karaktärsdrag som vårt SSL-lag letar efter och det känns bara som en tidsfråga innan han är redo att ta klivet upp” fortsätter Hall.

När förra säsongen stängdes ner för division 1 så tog Adam steget upp i en träningsgrupp som stöttade SSL-laget under vintern och våren. Han fick dessutom sitta med på bänken i två matcher i SSL. Han gör också i sommar sin andra försäsong med SSL-truppen.

”Adam har gjort sig förtjänt av att ha en stor roll hos oss med sin träningsvilja och sin målmedvetenhet. Det kombinerat med det hårda arbetet han lägger ner på planen och hans innebandy-tekniska egenskaper får mig att tro att han kommer vara en nyckelfigur för hur bra vi som lag kan prestera i år”, säger Hall.

”Framtiden ser bra ut för oss tycker jag. Vi har ett väldigt ungt lag och kan förhoppningsvis bygga vidare och utveckla spelet ännu mer från den korta och lite tyngre förra säsongen”, säger Forsman. ”Vi har fler nivåer i oss än vad vi hann visa”, avslutar han.

Adam Forsman har tecknat ett avtal som sträcker sig över säsongen 2022-2023.