Onsdag
12 Feb 1 match
Lördag
15 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 1 match
Söndag
23 Feb 2 matcher
Söndag
01 Mar 2 matcher
Torsdag
05 Mar 1 match
Fredag
06 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Måndag
09 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match
Söndag
15 Mar 1 match
Lördag
21 Mar 1 match

Mattias Wallgren ny tränare i IBF Dalens division 1 herrar!

18 mars 2020 13:28
IBF Dalen

För ett år sedan, la IBK Dalen-/landslagsspelaren Mattias Wallgren klubban på hyllan efter en lång och framgångsrik karriär. Nu är det klart att han tar sig an tränarrollen i Dalens division 1 herrar, tillsammans med nuvarande tränaren Tommy Larsson.


Dalens division 1 herrar, gjorde ett omtag inför denna säsong och har valt att satsa på fler unga spelare, med målsättningen att på sikt fostra spelare som kan ta klivet upp till föreningens elitlag. Denna säsong var ett första steg och nu tar man nästa, med en tydlig målsättning på talangutveckling.

– Fantastiskt kul och oerhört inspirerande, säger Tommy Larsson. "Walle" har en unik erfarenhetsbank och är en naturlig ledare. Vi har känt varandra under några år och han är precis det vi vill att en Dalenspelare ska stå för - "Elit rakt igenom".
Våra unga spelare kan inte få en bättre förebild att jobba tillsammans med.

– Jag känner mig oerhört laddad över att ta klivet ner i båset igen efter ett år på läktaren. Vi verkar under rådande omständigheter gå en speciell säsong, i många bemärkelser, till mötes men jag hoppas kunna tillföra stabilitet, erfarenhet och kunskap till en ung och spännande grupp spelare, säger Mattias Wallgren.

– Både min och Tommys målsättning är att spela en modern, högintensiv och attackerande innebandy, för att vi tror att det kommer utveckla klubbens unga, lovande spelare mest och bäst förbereda dem, på vad som kommer att krävas för att spela regelbundet i SSL i framtiden, säger Mattias Wallgren.

– Vi i Dalen är väldigt nöjda att vi lyckats få både Tommy och Mattias att ta på sig uppdraget att utveckla våra spelare i div 1 laget, säger IBK Dalens klubbdirektör Urban Karlsson.