Söndag
28 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Torsdag
15 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 2 matcher
Söndag
03 Mar 2 matcher
Söndag
10 Mar 1 match
Tisdag
12 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match

Mattias Wallgren ny tränare i IBF Dalens division 1 herrar!

18 mars 2020 13:28
IBF Dalen

För ett år sedan, la IBK Dalen-/landslagsspelaren Mattias Wallgren klubban på hyllan efter en lång och framgångsrik karriär. Nu är det klart att han tar sig an tränarrollen i Dalens division 1 herrar, tillsammans med nuvarande tränaren Tommy Larsson.


Dalens division 1 herrar, gjorde ett omtag inför denna säsong och har valt att satsa på fler unga spelare, med målsättningen att på sikt fostra spelare som kan ta klivet upp till föreningens elitlag. Denna säsong var ett första steg och nu tar man nästa, med en tydlig målsättning på talangutveckling.

– Fantastiskt kul och oerhört inspirerande, säger Tommy Larsson. "Walle" har en unik erfarenhetsbank och är en naturlig ledare. Vi har känt varandra under några år och han är precis det vi vill att en Dalenspelare ska stå för - "Elit rakt igenom".
Våra unga spelare kan inte få en bättre förebild att jobba tillsammans med.

– Jag känner mig oerhört laddad över att ta klivet ner i båset igen efter ett år på läktaren. Vi verkar under rådande omständigheter gå en speciell säsong, i många bemärkelser, till mötes men jag hoppas kunna tillföra stabilitet, erfarenhet och kunskap till en ung och spännande grupp spelare, säger Mattias Wallgren.

– Både min och Tommys målsättning är att spela en modern, högintensiv och attackerande innebandy, för att vi tror att det kommer utveckla klubbens unga, lovande spelare mest och bäst förbereda dem, på vad som kommer att krävas för att spela regelbundet i SSL i framtiden, säger Mattias Wallgren.

– Vi i Dalen är väldigt nöjda att vi lyckats få både Tommy och Mattias att ta på sig uppdraget att utveckla våra spelare i div 1 laget, säger IBK Dalens klubbdirektör Urban Karlsson.