Söndag
28 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Torsdag
15 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 2 matcher
Söndag
03 Mar 2 matcher
Söndag
10 Mar 1 match
Tisdag
12 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match

SM medaljör till IBK Dalen!

8 januari 2021 15:11
SSL Herr

IBK Dalens herrar har nu gjort klart med 27 årige hemvändande forwarden Fredrik Edholm som under hösten har spelat med Schweiziska NLB klubben, Regazzi Verbano UH Gordola.


Fredrik har tidigare varit med och tagit SM brons med IBK Dalen och han har spelat 57 seriematcher och 13 slutspelsmatcher i Svenska Superligan med IBK Dalen. Totalt så har Fredrik gjort 36 mål och 16 assist i Dalentröjan. Fredrik har även representerat Växjö IBK och Umeå City IBK i Svenska Superligan.

– Jag är väldigt nöjd med att vi har lyckats göra klart med Fredrik och jag vet att han kommer att direkt komma in i laget och det är positivt för laget att vi ökar konkurrensen om platserna inför slutspurten, säger IBK Dalens klubbdirektör Urban Karlsson.

– Jag vill börja med att säga att det känns väldigt kul att vara tillbaka i Dalen och träffa alla man lärt känna under åren här. Säsongen blev inte riktigt som man tänkte sig när dom pausade nere i Schweiz. Men jag ser detta som en väldigt rolig utmaning och ska försöka hjälpa laget så gott jag kan, säger Fredrik Edholm.

– Det känns bra för oss att vi får ytterligare ett forwardsalternativ i Fredrik. Tekniken och beslutsfattandet finns där och när han kommit in i tempot är jag övertygad om att han kommer att bidra till laget, säger IBK Dalens tränare Jonatan Brolin.