Söndag
28 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Torsdag
15 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 2 matcher
Söndag
03 Mar 2 matcher
Söndag
10 Mar 1 match
Tisdag
12 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match

Stjärnforward stannar i Umeå!

23 februari 2021 10:50
SSL Herr

IBK Dalen och Daniel Sonidsson har nu kommit överens om ett nytt kontrakt. Daniel har moderklubb IBK Strömsund men han har också hunnit med att spela med RIG Umeå IBF innan han 2016 tog steget över till IBK Dalen. Daniel har under tiden i Dalen hunnit med att spela 102 matcher i Dalentröjan.


– Vi är väldigt nöjda med att Daniel stannar hos och det känns verkligen bra att vi lyckats knyta upp honom på ett långtidskontrakt. Daniel har verkligen tagit stora steg i sin utvecklingen under åren hos oss och vi tror att det finns stora möjligheter att fortsätta utveckla Daniel och laget. Vi känner att Daniel är en viktig spelare för att vi skall kunna vara med och slåss om SM-guldet, säger IBK Dalens klubbdirektör Urban Karlsson.

– Det känns superkul och motiverande att förlänga med IBK Dalen. De senaste åren har vi byggt ihop något riktigt spännande och roligt! Vi har utvecklats fysiskt väldigt mycket, vi har förändrat vårt sätt att spela och blivit ett lag som kan slå alla lag vilken dag som helst. Vårt nya sätt att spela passar mig väldigt bra och jag trivs superbra i laget så det är perfekt för mig.

Jag hoppas och tror att vi kommer få behålla stommen av laget och vi har många killar som är i rätt ålder för att kunna leverera ännu mer de kommande åren. Det vill man ju inte missa! Jag tror att vi kommer ta guld, om inte i år så inom tiden på mitt nya kontrakt, och det är såklart det stora målet för alla oss.

Vi har bra tränare, bra spelare och vi har byggt upp en väldigt bra träningskultur. Jag är superladdad på de kommande åren, säger Daniel Sonidsson.

– Vilket engagemang klubben får från denna kille! Han har bestämt sig för att pusha sig själv så långt som han bara kan inom innebandyn och jag tycker säsongsstarten innan skadan är en försmak på vad framtiden kan innehålla för denna kille. Viktigast för mig som tränare har varit Daniels engagemang för spelsystemet och det hårda jobbet han lagt ner på varje träning och match. Tror det är få spelare i SSL som springer lika mycket på banan som denna kille! Jag hoppas och tror att han fortsätter vara en stor pådrivare i laget och ett föredöme utifrån lagets riktlinjer. Grymt viktigt besked för IBK Dalen, säger IBK Dalens tränare Jonatan Brolin.

Daniel Sonidsson har skrivit på ett 4-års kontrakt med IBK Dalen.