Derbyt lockade rekordpublik!

30 november 2018 08:24

Det är ingen snack var innebandyn är hetast! Inför 2237 personer i ett kokande Umeå Energi Arena så kunde IKSU vinna derbyt med 10-4 efter att matchen varit oavgjord efter halva matchen.

På planen är det heta känslor mellan lagen men på sidan om så finns det samarbete i form av att de båda derbyn i SSL är arrangeras tillsammans mellan de båda föreningarna vilket har blivit en publiksuccé!

-Jag är väldig nöjd med hur vi genomför 50 minuter av matchen. Efter halva matchen är det oavgjort men sedan sjunker vi ihop lite i försvarsspelet under senare delen av andra perioden och då är IKSU riktigt duktiga på att straffa oss. Men jag tycker vi samlar ihop oss och lyfter spelet till den tredje perioden som blir en målmässigt jämn historia. Vi har med oss mycket positivt från matchen både till kommande match mot IKSU och inför söndagens hemmamatch mot Malmö, säger IBK Dalens tränare Henrik Vilhelmsson.

IBK Dalens mål:

1-1 Amanda Skyltbäck (Amie Nilsson), 1-2 Olivia Isaksson (Wilma Johansson), 7-3 Wilma Johansson (Sara Wilhelmsson), 8-4 Olivia Isaksson (Wilma Johansson)

På söndag kl 16.00 spelar damerna möter laget Malmö på hemmaplan. Kom och stötta laget i jakten på nya poäng!