Amna Mohamed stannar i Dalen!

14 maj 2019 10:45
IBF Dalen

Dalens allsvenska damer har nu gjort klart med en kontraktsförlängning med anfallsspelaren Amna Mohamed. Efter imponerande spel under ett antal säsonger i sin moderklubb GUIF valde Amna inför fjolårets säsong att testa på allsvenskt spel i IBF Dalen. Nu är det alltså klart att det blir mer än en säsong av allsvenskt spel då hon och klubben nu överens om förlängning med ytterligare två år.


– Min första säsong i Dalen har varit jätterolig och givande därav valde jag att förlänga. Jag trivs med tjejerna i laget och ser framemot att fortsätta tillsammans med dem. Ambitionen i gruppen är hög vilket gör att jag har goda chanser att kunna utvecklas som spelare. Mina personliga mål är att etablera mig mer och få en större roll i laget, säger Amna Mohamed

– Vi är glada att ha förlängt med Amna. Med sin styrka, genombrottskraft och raka spel mot motståndarnas mål bidrar hon med egenskaper laget kanske saknat lite tidigare vilket vi tror kommer göra vårt anfallsspel ännu mer komplett, konstaterar tränare Stefan Tjärnberg.