Söndag
28 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Torsdag
15 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 2 matcher
Söndag
03 Mar 2 matcher
Söndag
10 Mar 1 match
Tisdag
12 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match

Lisa Ehlin förlänger med IBK Dalen!

27 maj 2024 11:30
SSL Dam

IBK Dalen har gjort klart med en förlängning med 23-åriga Lisa Ehlin som under den senaste säsongen har varit med att ta upp laget till Svenska Superligan.


– Lisa är en spelartyp som kan spela libro, mitt och forward i vårt spelsystem. Hon har redan hunnit med att spela 5 säsonger i Dalen och äntligen så är hon och laget tillbaka i Superligan igen, säger IBK Dalens Urban Karlsson.

– Det var en självklarhet för mig att förlänga med Dalen, jag hade inte velat spela någon annanstans. Jag trivs väldigt bra i laget och klubben och jag ser fram emot att spela i Superligan igen tillsammans med Dalen, säger Lisa Ehlin.

– Lisa kan få vilken spelare som helst att se långsam ut. Med sin snabbhet och löpningar med boll är hon ständigt ett hot och man vet inte riktigt vad som kommer hända. En av spelarna som nu varit längst i det här laget där hon med sitt lugn ger trygghet till gruppen. Ehlin har tagit kliv varje säsong och blir kul att se vilka steg hon kommer ta under nästa säsong, säger IBK Dalens tränare Caroline Stattin.

Lisa Ehlin har skrivit på ett 2-års kontrakt med IBK Dalen.