Torsdag
30 Dec 1 match
Onsdag
05 Jan 1 match
Söndag
09 Jan 1 match
Lördag
15 Jan 1 match
Lördag
29 Jan 1 match
Fredag
04 Feb 1 match
Lördag
12 Feb 1 match
Tisdag
15 Feb 1 match
Lördag
19 Feb 1 match
Onsdag
23 Feb 1 match
Söndag
27 Feb 1 match
Onsdag
02 Mar 1 match
Lördag
05 Mar 1 match
Lördag
12 Mar 1 match

Vilhelmsson fortsätter leda damerna

4 april 2019 22:09
SSL Dam

IBK Dalens damer gick denna säsong till slutspel för första på flera år och gjorde tre bra matcher mot IKSU i kvartsfinalserien, tyvärr var IKSU för starta denna gång. Nu är det klart att tränaren Henrik Vilhelmsson skrivit på ett nytt kontrakt och kommer att leda laget även kommande säsong.


-Vi är såklart jättenöjda med att Henrik valt att fortsätta. Vi har i Henrik en mycket rutinerad och engagerad ledare som i år tillsammans med övrig ledarstab utvecklat vårt lag väldigt mycket och tagit oss tillbaka som ett slutspelslag. Jag är övertygad om att det lag vi har under Henriks ledning kommer fortsätta att ta stora kliv framåt under kommande säsong, säger sportchef Christer Jernberg.

-Det känns inspirerande att fortsätta leda laget även kommande säsong. Efter några år utanför slutspelsstrecket så lyckades vi välförtjänt nå slutspel och göra en riktigt bra kvartsfinalserie mot IKSU. För att jag skulle vara riktigt nöjd med säsongen så skulle jag velat ta kvartsfinalen längre än dessa tre matcher. Jag tycker vi utvecklat flera delar i vårt spel under denna säsong och kommer förhoppningsvis att fortsätta ta kliv även kommande säsong, säger Henrik Vilhelmsson.