Söndag
28 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Torsdag
15 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 2 matcher
Söndag
03 Mar 2 matcher
Söndag
10 Mar 1 match
Tisdag
12 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match

Äntligen dags!

26 augusti 2019 18:36
KämpaDalen

Dörren står på glänt till en ny säsong av världens mest underhållande sport: innebandy - och jag kan knappt bärga mig!


Så var det dags för en ny säsong! Nå, det är förstås fortfarande ett tag kvar till dess att svenska superligan (SSL) öppnar sina dörrar officiellt, men det träningsmatchas på många olika håll just nu och den intressantaste delen av försäsongen är igång på riktigt! Och med detta så börjar säsongen för denna blogg och jag kan även inledningsvis börja med att informera om att jag med andra ord tänker fortsätta dela med mig av tankar och diverse hobbyanalyser kring innebandy i allmänhet och Dalen i synnerhet här i bloggen.

För att inleda säsongen på ett lämpligt sätt tänkte jag börja med att inom kort summera mina tankar kring Dalens båda SSL-lag och då passa på att gå igenom förändringarna i laget lite närmare och spekulera lite om lagens chanser inför säsongen 2019/20. Kommande vecka börjar även den otroligt efterlängtade försäsongscupen Scandic Cup och jag ska självklart försöka hålla er uppdaterade kring denna och de matcher jag och Maria hinner med att kika på! För Dalens del börjar cupen med matcher på onsdag 28 augusti klockan 18.00 respektive 20.00 mellan RIG Umeå och IBK Dalens herrar och damer. Matcherna spelas i Umeå Energi arena väst och det blir en trevlig start på den härligt intensiva innebandyvecka som stundar!

Jag kan även glädjande berätta att vi tänker fortsätta med vårt hobbyprojekt "Dalenpodden" och för att förhoppningsvis kunna höja nivån på den något snäpp har vi införskaffat lite ny utrustning vi för tillfället håller på att bekanta oss med och vi finns nu även på Spotify. Utan att avslöja för mycket vågar jag påstå att vi har en del både mycket roliga och intressanta saker inplanerade, så håll för all del utkik och gå gärna in och följ Dalenpodden via Spotify och @Dalenpodden via Instagram.

Vi ses i innebandyarenorna framöver!