Söndag
28 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Torsdag
15 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 2 matcher
Söndag
03 Mar 2 matcher
Söndag
10 Mar 1 match
Tisdag
12 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match

Uddamålsförlust mot finska mästarinnorna

25 augusti 2019 22:17
SSL Dam

Det blev en tät, jämn och intensiv match när IBK Dalen under söndagen träningsspelade mot regerande finska mästarinnorna SB-Pro. När krutröken lagt sig på IKSU Sportcenter där matchen spelades så stod finskorna som segrare med 5-4 efter periodsiffrorna 1-0, 2-3, 2-1. En av IBK Dalens målskyttar var nyförvärvet Isa Jonsson. Vi kollade läget med henne efter matchen.


En jämn och tät match idag. Vad säger du om matchen?

Det var en väldigt rolig match att spela. En bra match där vi fick oss en värdemätare och fick träna på många delar av vårt spel.

Du gjorde själv ett mål och ett assist idag. Vad tycker du om din egen prestation?

Det kändes bra efter matchen och jag var rätt nöjd. Kändes som vår femma fick igång ett riktigt bra spel och skapade många lägen framåt!

Uddamålsförlust mot finska mästarinnorna. Vilka delar är du mest nöjd med i ert spel?

Jag är mest nöjd med energi från bänken och på planen. Dessutom att vi börjar bli mer och mer samspelta och lättare hittar varandra i anfallsspelet och i uppställt försvar.

I helgen väntar Umeå Scandic Cup. Hur går dina tankar inför cupveckan?

Jag är otroligt laddad! Det blir många bra matcher att finslipa vårt spel inför seriepremiären här framöver. Spännande att se hur vi står oss mot fler bra motstånd!

IBK Dalens första match i Umeå Scandic Cup spelas på onsdag den 28/8 kl 20.00 mot RIG Umeå i Umeå Energi Arena Väst. Här hittar du Dalens alla matcher i cupen